Despre noi

Suntem o familie care se străduiește să creeze o bucătărie italiană delicioasă.

Am trăit la Roma 20 de ani și iubim Italia dar iubim la fel de mult România, pentru acest motiv ne-am mutat în Oradea aducând cu noi tradiția italiană. Numele CAMEA s-a născut combinând inițialele celor 5 fondatori: Claudiu, Ana, Monalisa, Eusebiu și Andrei.

Dar ce deosebeste pizza al taglio de celelalte? Blat înalt si pufos, lejeritatea si crocantetea, acestea sunt caracteristicile unei pizze la bucată făcută la perfectiune.
Si tocmai datorită acestora, pizza noastră, cea romană este gustoasă si plăcută, râmânând în acelasi timp usor digerabilã.

Despre meniul nostru

Pizzeria noastră este o oază de culori, gusturi si arome irezistibile, de la pizzele clasice cum ar fii Margherita, Capricioasa sau Vegetariana pana la cele mai gustoase si aromate specialităti care se găsesc doar la noi, și anume : Amatriciana, Carbonara, Marinara, Salmone, și multe altele.

Bucătarii noștri

Eusebiu Amariei

Bucătar șef

Claudiu Amariei

Bucătar secund

Facilități restaurant

WiFi

Aer Condiționat

Muzică de fundal

Parcare

"Când e foarte bun, e foarte bun. Nu ai ce să faci ești obligat să recunoști... dacă vrei să poți zice că ai mâncat o pizza adevărată, trebuie să ajungi aici neapărat !!! Recomand e puțin spus."
- Bogdan Marc

Aluatul nostru

Pentru un serviciu excelent si produse de calitate noi incepem pregatirile cu multe ore înainte, continutul foarte scazut de droidie si dospirea lenta a aluatului necesita un minim 24 de ore de asteptare. Scopul si obiectivul nostru va fi întotdeauna gustul. Gustul care se formeazã într-un aluat care este dospit 24 de ore sau chiar 48 de ore va face mereu diferenta.